Πρωτοποριακές Λύσεις
Βασισμένες σε Τεχνογνωσία
Συστήματα Ύγρανσης
Home / Εξοπλισμός / Συστήματα HVAC / Συστήματα Ύγρανσης

Συστήματα Ύγρανσης

Εφαρμογές που απαιτούν διατήρηση της σχετικής υγρασίας είναι πολλές σε βιομηχανικές διαδικασίες και σε κτιριακές εγκαταστάσεις.

Η Β. Μπουγάτσος ΑΤΕΕ παρέχει την κατάλληλη λύση για την ύγρανση σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κάθε εφαρμογής, προδιαγραφές υγιεινής και τη βέλτιστη προσέγγιση του κόστους εγκαταστάσεως και λειτουργίας.

Ανάλογα με την εφαρμογή η Β. Μπουγάτσος ΑΤΕΕ υλοποιεί συστήματα ύγρανσης με:         

  • Παραγωγή ατμού (ειδικά όταν η εσωτερική άμεση ύγρανση δεν είναι δυνατή)       
  • Ψεκασμό πεπιεσμένου καθαρού νερού-σύστημα υψηλής πίεσης νερού με ακροφύσια   
  • Φυγοκεντρικούς υγραντές νερού για ψυκτικούς θαλάμους φρούτων και λαχανικών                          

Η επεξεργασία νερού ύγρανσης είναι άκρως απαραίτητη διότι το νερό ύγρανσης μπορεί εύκολα να μολυνθεί από μικροοργανισμούς με κίνδυνο να μολύνει τον αέρα των εσωτερικών χώρων. Επίσης, το νερό ύγρανσης πρέπει να είναι καθαρό και απαλλαγμένο από σωματίδια, προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή μακρόχρονη λειτουργία του εξοπλισμού ύγρανσης και ιδιαίτερα ο εξοπλισμός διανομής του και να αποφευχθεί η απόφραξη και η διάβρωση λόγω της συσσώρευσης αλάτων στα ακροφύσια.

Η εταιρεία μας παρέχει συστήματα επεξεργασίας νερού, συμπεριλαμβανομένης του προ-φιλτραρίσματος, αποσκλήρυνσης νερού, απιονισμού μέσω της αντίστροφης ώσμωσης και η αποστείρωση με υπέρρυθρη ακτινοβολία που μπορούν να παρέχουν καθαρό και ασφαλές νερό για τις ανάγκες της ύγρανσης.

 Τελευταία νέα

Κεντρικό Σύστημα Κλιματισμού - Κτίριο Δάκων Αναπτυξιακή Α.Ε.

Μόλις άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το νέο κατάστημα Leroy Merlin στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας. Η Β. Μπουγάτσος ΑΤΕΕ κατασκεύασε το κεντρικό σύστημα παραγωγής κρύου και θερμού για τις ανάγκες ψύξης και θέρμανσης του κτιρίου για λογαριασμό της ιδιοκτήτριας εταιρίας ΔΑΚΩΝ Αναπτυξιακή ΑΕ.

Περισσότερα

Πελάτες