Πρωτοποριακές Λύσεις
Βασισμένες σε Τεχνογνωσία
Κεντρικό Σύστημα Ελέγχου & Τηλεπαρακολούθησης
Home / Εξοπλισμός / Συστήματα Αυτοματισμού / Κεντρικό Σύστημα Ελέγχου & Τηλεπαρακολούθησης

Κεντρικό Σύστημα Ελέγχου & Τηλεπαρακολούθησης

Το κεντρικό σύστημα ελέγχου και τηλεπαρακολούθησης της λειτουργίας και των alarms είναι υψίστης σημασίας, ιδιαίτερα σε μεγάλα συστήματα, επειδή διευκολύνουν τη συντήρηση και επισπεύδουν την άμεση ανταπόκριση σε περίπτωση βλάβης.

Η Β. Μπουγάτσος ΑΤΕΕ σχεδιάζει κεντρικά συστήματα τηλεπαρακολούθησης με εμφάνιση στην οθόνη ενός Η/Υ το layout του εργοστασίου με σαφή απεικόνιση των περιβαλλοντικών συνθηκών, καθώς και όλη την κατάσταση λειτουργίας του εξοπλισμού σε κατάσταση λειτουργίας. Με ένα μενού φιλικό προς τον χρήστη, ο χειριστής μπορεί εύκολα να έχει πρόσβαση σε κάθε σύστημα και να διαβάζει τις παραμέτρους λειτουργίας (πιέσεις, θερμοκρασίες, βήμα λειτουργίας, ώρες λειτουργίας, κλπ), να διαβάζει τα alarms και προ-alarms, να ρύθμιζει τις παραμέτρους και να τηρεί αρχεία.

Συνιστούμε πάντα στους πελάτες μας την εγκατάσταση κεντρικών συστημάτων ελέγχου και τηλεπαρακολούθησης καθώς τα οφέλη είναι πολλά.

Τηλεπαρακολούθηση

Αν ο πελάτης το επιθυμεί, το Κεντρικό Σύστημα Ελέγχου και Τηλεπαρακολούθησης μπορεί να είναι προσβάσιμο από τον Η/Υ του τεχνικού μας τμήματος  για τον έλεγχο των δυσλειτουργιών, την ρύθμιση και τον επαναπρογραμματισμό της λειτουργίας μερών του αυτοματισμού.

Αυτή η λειτουργία μπορεί να προσφέρει χρήσιμη βοήθεια στο τεχνικό τμήμα του εργοστασίου του πελάτη. Προσφέρει, επίσης άμεση ανταπόκριση στις δυσλειτουργίες, άμεση εντολή μπορεί να δοθεί από την τεχνική ομάδα μας στο εργοστάσιο του προσωπικού συντήρησης.Τελευταία νέα

Κεντρικό Σύστημα Κλιματισμού - Κτίριο Δάκων Αναπτυξιακή Α.Ε.

Μόλις άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το νέο κατάστημα Leroy Merlin στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας. Η Β. Μπουγάτσος ΑΤΕΕ κατασκεύασε το κεντρικό σύστημα παραγωγής κρύου και θερμού για τις ανάγκες ψύξης και θέρμανσης του κτιρίου για λογαριασμό της ιδιοκτήτριας εταιρίας ΔΑΚΩΝ Αναπτυξιακή ΑΕ.

Περισσότερα

Πελάτες