Πρωτοποριακές Λύσεις
Βασισμένες σε Τεχνογνωσία
Φαρμακοβιομηχανία
Home / Τομείς Δραστηριότητας / Φαρμακοβιομηχανία

Φαρμακοβιομηχανία

Φαρμακοβιομηχανία

Οι καθαροί χώροι για την παραγωγή φαρμακευτικών προϊόντων είναι μία από τις πιο απαιτητικές εφαρμογές HVAC και απαιτούν επαγγελματική και βαθιά προσέγγιση του σχεδιασμού προκειμένου να παρέχουν αποτελεσματικό έλεγχο της μόλυνσης, κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας και σχετικής υγρασίας και της ενεργειακής απόδοσης, τηρώντας παράλληλα τους Κανόνες Ορθής Παρασκευής Πρακτικής (GPMP).

Η Β. Μπουγάτσος ΑΤΕΕ. διαθέτει σημαντική εμπειρία στις εγκαταστάσεις ελέγχου μόλυνσης των φαρμακευτικών και βιοτεχνολογικών προϊόντων και συνεργάζεται με μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες όπως η Pharmathen, AstraZeneca, Johnson & Johnson και πολλές άλλες.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, από τον αρχικό σχεδιασμό με τον καθορισμό των layouts και των απαιτήσεων μέχρι την παράδοση του καθαρού χώρου με το κλειδί στο χέρι, πιστοποίηση και θέση σε λειτουργία.

Με βάση τη βαθιά γνώση σε φαρμακευτικούς καθαρούς χώρους, παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις στον τομέα των κατασκευών των καθαρών χώρων χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας για modular πάνελ και βατές οροφές καθώς και συστήματα κλιματισμού αποδοτικά ενεργειακά που επιτυγχάνουν με επιτυχία την απαιτούμενη κλάση καθαρότητας, τις απαραίτητες υπερπιέσεις και τις επιθυμητές συνθήκες θερμοκρασίας και σχετικής υγρασίας.

Φαρμακευτικά συστήματα και λύσεις:

  • Συστήματα HVAC για καθαρούς χώρους 
  • Δομικά υλικά καθαρών χώρων
Τελευταία νέα

Κεντρικό Σύστημα Κλιματισμού - Κτίριο Δάκων Αναπτυξιακή Α.Ε.

Μόλις άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το νέο κατάστημα Leroy Merlin στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας. Η Β. Μπουγάτσος ΑΤΕΕ κατασκεύασε το κεντρικό σύστημα παραγωγής κρύου και θερμού για τις ανάγκες ψύξης και θέρμανσης του κτιρίου για λογαριασμό της ιδιοκτήτριας εταιρίας ΔΑΚΩΝ Αναπτυξιακή ΑΕ.

Περισσότερα

Πελάτες