Πρωτοποριακές Λύσεις
Βασισμένες σε Τεχνογνωσία
Θαλασσινά

Θαλασσινά

 Στις εγκαταστάσεις για προϊόντα αλιείας κατασκευάζουμε συστήματα για : 

  • Παγομηχανές (νιφάδες και κύβοι πάγου)
  • Ψυκτικούς θαλάμους συντήρησης φρέσκων ψαριών και οστρακοειδών στους 0o / +2oC, 90% RH 
  • Σήραγγες ταχείας ψύξης (Blast freezers)
  • Plate freezers
  • Ψυκτικούς θαλάμους κατάψυξης φρέσκων ψαριών και οστρακοειδών στους 0o / +2oC, 90% RH 

Συστινόμενες Συνθήκες Αποθήκευσης Θαλασσινών

 

Συνθήκες Αποθήκευσης

Προϊόντα

Συνθήκες Αποθήκευσης oC

Σχετική Υγρασία %

Διάρκεια Ζωής Αποθήκευσης

Fish:

     

Μπακαλιάρος,Βακαλάος, Πέρκα

-0.5 / 1

95 / 100 %

12 ημέρες

Προσφυγάκι (είδος μπακαλιάρου)

0 / 1

95 / 100%

10 ημέρες

Ιππόγλωσσος

-0.5 / 1

95 / 100 %

18 ημέρες

Ρεγγα παστή ή καπνιστή

0 / 2

80 / 90 %

10 ημέρες

Σκουμπρί

0 / 1

95 / 100 %

10 ημέρες

Σολωμός

- 0.5 / 1

95 / 100 %

18 ημέρες

Τόνος

0 / 2

95 / 100 %

14 ημέρες

Κατεψυγμένο Ψάρι

-30 / -20

90 / 95 %

6 - 12 μήνες

Οστρακοειδή:

     

Χτένι

0 / 1

95 / 100 %

12 ημέρες

Γαρίδα

-0.5 / 1

95 / 100 %

12 / 14 ημέρες

Αστακός

5 / 10

in sea water

επ' αόριστον

Στρείδι & μύδι (χωρίς κέλυφος)

0 / 2

100

5 - 8 ημέρες

Στρείδι και μύδι (με κέλυφος)

5 / 10

95 / 100 %

5 ημέρες

Κατεψυγμένα οστρακοειδή

-34 / -20

90 / 95 %

3 - 8 μήνες

Ο παραπάνω πίνακας περιέχει πληροφορίες από το ASHRAE Refrigeration Handbook 2010



Τελευταία νέα

No documents found.

Πελάτες

  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "