Πρωτοποριακές Λύσεις
Βασισμένες σε Τεχνογνωσία
Σνακς

Σνακς

Τα αλμυρά σνακ όπως τα πατατάκια, τα γαριδάκια κτλ που καταναλώνονται σε μεγάλο βαθμό στις μέρες μας οδηγούν στη δημιουργία σύγχρονων εργοστασίων υψηλής τεχνολογίας.

Στα εργοστάσια παραγωγής σνακ κατασκευάσουμε συστήματα για: 

  • Αερισμό του χώρου παραγωγής με φρέσκο φιλτραρισμένο αέρα για την απομάκρυνση της θερμότητας , των οσμών και της σκόνης που προέρχονται από την  παραγωγική διαδικασία
  • Συστήματα ψύξης νερού για τις μηχανές extruders 
  • Κλιματισμό ανέσεως στους χώρους συσκευασίας
  • Ψυκτικούς θαλάμους συντήρησης 0o / +4o C ή κατάψυξης  -23o / -18o για την αποθήκευση των πρώτων υλών  

Ζητήματα όπως οσμές από το ισχυρό τηγάνισμα και η παραγωγή μεγάλης θερμότητας από τα τηγάνια και τους φούρνους είναι ένα κοινό πρόβλημα σε αυτή τη βιομηχανία που απαιτεί ειδική μεταχείριση. Επίσης, μεγάλες απώλειες αέρα υπάρχουν στους χώρους παραγωγής από χοάνες και καμινάδες που απαιτούν αναπλήρωση του αέρα. Ο κατάλληλος εξαερισμός είναι απαραίτητος.

 

 

  Σχετικά Έργα

Εργοστάσιο Chipita στην Λαμία, Γραμμή Παραγωγής Fruits & Nuts

Μονάδα Παραγωγής Chipita - Λαμία, Νέο Προϊόν Fruits & Nuts

Ένα ακόμα έργο ειδικής ψύξης και βιομηχανικού κλιματισμού υλοποίησε η Β. Μπουγάτσος ΑΤΕΕ για την παραγωγή του νέου προϊόντος Bake Roll - Fruit Bake της εταιρίας Chipita A.E.

Ειδική Ψύξη & Βιομηχανικό Κλιματισμό για την παραγωγή Fruits & Nuts - Chipita

Βιομηχανικό Κλιματισμό & Ψύξη για την παραγωγή Fruit & Nuts

Οι απαιτήσεις της παραγωγής του Fruit & Nuts - του νέου προϊόντος Chipita - είναι ιδιαίτερα υψηλές καθώς η διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας και σχετικής υγρασίας πριν το ψήσιμο είναι καθοριστική για την επιθυμητή τραγανότητα και γεύση.

Chipita Romania SA Ilfov Romania, γραμμή παραγωγής bake rolls

Chipita Romania SA Ilfov Romania, γραμμή παραγωγής bake rolls

Production area special ventilation and air-conditioning in the packaging area

Τελευταία νέα

Κεντρικό Σύστημα Κλιματισμού - Κτίριο Δάκων Αναπτυξιακή Α.Ε.

Μόλις άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το νέο κατάστημα Leroy Merlin στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας. Η Β. Μπουγάτσος ΑΤΕΕ κατασκεύασε το κεντρικό σύστημα παραγωγής κρύου και θερμού για τις ανάγκες ψύξης και θέρμανσης του κτιρίου για λογαριασμό της ιδιοκτήτριας εταιρίας ΔΑΚΩΝ Αναπτυξιακή ΑΕ.

Περισσότερα

Πελάτες