Πρωτοποριακές Λύσεις
Βασισμένες σε Τεχνογνωσία
Ψυχόμενα Κέντρα Logistics

Ψυχόμενα Κέντρα Logistics

Η διανομή προϊόντων είναι εξίσου σημαντική όσο και η παραγωγή τους, διότι επηρεάζει άμεσα την ποιότητα των προϊόντων όταν αυτά φθάνουν στον τελικό καταναλωτή.

Σύγχρονες τάσεις οδηγούν σε όλο και μεγαλύτερη χρήση των logistics και συνεπώς στη δημιουργία πολλών κέντρων Logistic.

Για τα ψυχόμενα Κέντρα Logistic, τα ψυκτικά συστήματα αποτελούν σχεδόν το πιο σημαντικό ζήτημα, επειδή καθορίζουν τη σωστή λειτουργία καθώς και το κόστος λειτουργίας.

Η εταιρεία μας σχεδιάζει και εγκαθιστά ψυκτικά συστήματα για τα κέντρα logistics όπως:

  • Εγκαταστάσεις ψύξης με αμμωνία με κυκλοφορία προπυλενικής γλυκόλης στους αεροψυκτήρες ή με κυκλοφορία αμμωνίας για εφαρμογές penthouse
  • Ψυκτικές εγκαταστάσεις με HFC με αεροψυκτήρες DX (απευθείας εκτόνωσης) ή με κυκλοφορία προπυλενικής γλυκόλης
  • Συστήματα ψύξης με CO2 για εφαρμογές που απαιτούν χαμηλές θερμοκρασίες  (αποθήκευση παγωτού στους -30oC, σήραγγές ταχείας κατάψυξης κτλ)

Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να εξετάζεται προσεκτικά στα ψυχόμενα Κέντρα Logistics.

Το κατάλληλο σύστημα ψύξης, η επιλογή του ψυκτικού μέσου, καθώς και ο κατάλληλος σχεδιασμός του συστήματος επηρεάζει άμεσα την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Η τελική κατανάλωση ενέργειας μπορεί να φτάνει έως και 60%, εάν ο σχεδιασμός του συστήματος ψύξης δεν γίνεται με την κατάλληλη τεχνογνωσία.Σχετικά Έργα

Τελευταία νέα

Κεντρικό Σύστημα Κλιματισμού - Κτίριο Δάκων Αναπτυξιακή Α.Ε.

Μόλις άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το νέο κατάστημα Leroy Merlin στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας. Η Β. Μπουγάτσος ΑΤΕΕ κατασκεύασε το κεντρικό σύστημα παραγωγής κρύου και θερμού για τις ανάγκες ψύξης και θέρμανσης του κτιρίου για λογαριασμό της ιδιοκτήτριας εταιρίας ΔΑΚΩΝ Αναπτυξιακή ΑΕ.

Περισσότερα

Πελάτες