Πρωτοποριακές Λύσεις
Βασισμένες σε Τεχνογνωσία
Γάλα και Γαλακτοκομικά

Γάλα και Γαλακτοκομικά

Στα εργοστάσια παραγωγής γάλακτος και γαλακτομικών προϊόντων κατασκευάζουμε συστήματα για:

  • Ψύξη νωπού γάλακτος
  • Ψύξη γάλακτος μετά την παστερίωση
  • Ωρίμανση του τυριού / θάλαμοι ωρίμανσης
  • Θάλαμοι ωρίμανσης γιαούρτης
  • Κλιματισμός με χαμηλές θερμοκρασίες χώρων παραγωγής 12o ÷16o C
  • Αερισμός χώρων παραγωγής με φρέσκο φιλτραρισμένο αέρα
  • Ψυκτικοί θάλαμοι για την αποθήκευση ετοίμου προϊόντος
    • 0o / +4o C για γάλα , τυρί & γιαούρτη
    • -18o / -30o C για καταψυγμένο βούτυρο  

 

Συστινόμενες Συνθήκες για Αποθήκευση Γαλακτοκομικών Προϊόντων

 

Συνθήκες Αποθήκευσης

Προϊόντα

Θερμοκρασία Αποθήκευσης oC

Σχετική Υγρασία%

Διάρκεια Ζωής Αποθήκευσης

Βούτυρο

0

75 / 85 %

2 - 4 εβδομάδες

Κατεψυγμένο Βούτυρο

-23

70 / 85 %

12 - 20 μήνες

Τυρί (μακράς αποθήκευσης)

0 / 1

65 %

12 μήνες

Cheese (βραχείας αποθήκευσης)

4

65 %

6 μήνες

Επεξεργασμένο Τυρί

4

65 %

12 μήνες

Γάλα εβαπορέ

4

 

24 μήνες

Παστεραιωμένο Γάλα

4 / 6

 

7 ημέρες

Νωπό Γάλα

0 / 4

 

2 ημέρες

Γιαούρτη

4

 

2 - 4 εβδομάδες

Ο παραπάνω πίνακας περιέχει πληροφορίες από το  ASHRAE Refrigeration Handbook 2010



Τελευταία νέα

No documents found.

Πελάτες

  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "