Πρωτοποριακές Λύσεις
Βασισμένες σε Τεχνογνωσία
Κρέας και Πουλερικά

Κρέας και Πουλερικά

Στην βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος και πουλερικών κατασκευάζουμε: 

  • Ψυκτικές εγκαταστάσεις για σφαγεία
  • Σήραγγες ταχείας ψύξεως (Blast Freezers)
  • Ψύξη κρέατος μετά τη σφαγή
  • Ψύξη με ψεκασμό νερού
  • Dry cooling
  • Αίθουσες ξήρανσης αλλαντικών
  • Θαλάμους ωρίμανσης κρέατος
  • Εγκαταστάσεις κλιματισμού χώρων παραγωγής με χαμηλή θερμοκρασία 12o / 16o 
  • Ψυκτικούς θαλάμους αποθήκευσης προϊόντων πριν την διανομή

Συστινόμενες Συνθήκες Αποθήκευσης Κρέατος & Πουλερικών

 

Συνθήκες Αποθήκευσης

Προϊόντα

Θερμοκρασία ΑποθήκευσηςoC

Σχετική Υγρασία %

Διάρκεια Ζωής Αποθήκευσης

Νωπό Βοδινό

-2 / 1

88 / 95 %

1 εβδομάδα

Βοδινό Σφάγειο

0 / 4

85 / 90

1 - 3 εβδομάδες

Κατεψυγμένο Βοδινό

- 23 / -18

90 / 95 %

6 - 12 μήνες

Μοσχάρι

-2 / 1

85 / 95 %

3 εβδομάδες

Νωπό Χοιρινό

0 / 1

85 / 90 %

3 - 7 ημέρες

Χοιρινό Σφάγειο

0 / 1

85 / 90 %

3 - 5 ημέρες

Κατεψυγμένο Χοιρινό

- 23 / -18

90 / 95 %

4 - 8 μήνες

Μπέικον

3 / 5

80 / 85 %

2 - 3 εβδομάδες

Κατεψυγμένο μπέικον

- 23 / -18

90 / 95 %

2 - 4 μήνες

Ζαμπόν

0 / 1

80 / 85 %

3 - 5 ημέρες

Κατεψυγμένο Ζαμπόν

- 23 / -18

90 / 95 %

6 - 8 μήνες

Λουκάνικο: χωριάτικο/ καπνιστό/φρανκφούρτης

0

85 %

1 - 3 εβδομάδες

Νωπό Αρνί

-2 / 1

85 / 90 %

3 - 4 εβδομάδες

Άπαχο Αρνί

0

85 %

5 - 12 ημέρες

Κατεψυγμένο Αρνί

- 23 / -18

90 / 95 %

8 - 12 μήνες

Νωπά Πουλερικά

-2 / 0

95 / 100 %

1 - 3 εβδομάδες

Κοτόπουλο, alόλες οι κατηγορίες

-2 / 0

95 / 100 %

1 - 4 εβδομάδες

Γαλοπούλα, όλες οι κατηγορίες

-2 / 0

95 / 100 %

1 - 4 εβδομάδες

Πάπια

-2 / 0

95 / 100 %

1 - 4 εβδομάδες

Κατεψυγμένα Πουλερικά

- 23 / -18

90 / 95 %

12 μήνες

Κουνέλια

0 / 1

90 / 95 %

1 - 5 ημέρες

Αποφλειωμένα Αυγά

-1.5 / 0

80 / 90 %

5 - 6 μήνες

Κατεψυγμένα Αυγά

-20

 

1 χρόνο και

Ο παραπάνω πίνακας περιέχει πληροφορίες από το ASHRAE Refrigeration Handbook 2010




Τελευταία νέα

No documents found.

Πελάτες

  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "
  • "