Πρωτοποριακές Λύσεις
Βασισμένες σε Τεχνογνωσία
Μουσικές Σκηνές, Θέατρα, Αίθουσες Συνεδρίων
Home / Τομείς Δραστηριότητας / Κτίρια / Μουσικές Σκηνές, Θέατρα, Αίθουσες Συνεδρίων

Μουσικές Σκηνές, Θέατρα, Αίθουσες Συνεδρίων

Οι μουσικές σκηνές, τα θέατρα, τα αμφιθέατρα, οι αίθουσες συνεδρίων κλπ απαιτούν τον έλεγχο της θερμοκρασίας και της υγρασίας, καθώς και μεγάλες ποσότητες φρέσκου αέρα ώστε να παρέχουν συνθήκες άνεσης για τους παρευρισκόμενους.

Τα φορτία μπορούν να παρουσιάζουν σημαντικές διακυμάνσεις ανάλογα με τον τρέχοντα αριθμό των παρευρισκομένων στις αίθουσες.

Τα υψηλά φορτία προκύπτουν ξαφνικά και το σύστημα HVAC πρέπει αμέσως να απαντήσει στην ζήτηση με την απαραίτητη ψύξη ή θέρμανση καθώς και να παρέχει την απαραίτητη ποσότητα φρέσκου ​​αέρα.

Επιπλέον, η κατάλληλη διάχυση του αέρα είναι ένα σημαντικό ζήτημα για την επίτευξη αποτελεσματικής διανομής του αέρα χωρίς να προκαλεί την ενόχληση των παραβρισκόμενων στην αίθουσα.

Η Β. Μπουγάτσος ΑΤΕΕ μας παρέχει συστήματα για Μουσικές Σκηνές, Θέατρα κτλ τα οποία: 

  • Παρακολουθούν την τρέχουσα πληρότητα σε κόσμο με συνεχή μέτρηση των εκπομπών CO2 και ρύθμιση της παροχής φρέσκου αέρα
  • Επιτυγχάνει τον έλεγχο πολλαπλών ζωνών του κλιματισμού
  • Ρυθμίζει ταχέως την παραγωγή θέρμανσης και ψύξης στην τρέχουσα ζήτηση με την λειτουργία της εγκατεστημένης ισχύος από 10% στο 100% με την ανάλογη κατανάλωση ενέργειας


Τελευταία νέα

Κεντρικό Σύστημα Κλιματισμού - Κτίριο Δάκων Αναπτυξιακή Α.Ε.

Μόλις άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το νέο κατάστημα Leroy Merlin στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας. Η Β. Μπουγάτσος ΑΤΕΕ κατασκεύασε το κεντρικό σύστημα παραγωγής κρύου και θερμού για τις ανάγκες ψύξης και θέρμανσης του κτιρίου για λογαριασμό της ιδιοκτήτριας εταιρίας ΔΑΚΩΝ Αναπτυξιακή ΑΕ.

Περισσότερα

Πελάτες