Πρωτοποριακές Λύσεις
Βασισμένες σε Τεχνογνωσία
Βαθυτυπία

Βαθυτυπία

Η βαθυτυπία είναι μία μέθοδος εκτύπωσης που χρησιμοποιείται πιο συχνά σε εκτυπώσεις εύκαμπτων υλικών συσκευασίας.

Η θερμοκρασία και η υγρασία πρέπει να ελέγχονται προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη ποιότητα εκτυπώσεων όπως και οι σταθερές ιδιότητες υλικού εκτύπωσης.

Στην βαθυτυπία η κατανάλωση διαλύτη είναι μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο εκτύπωσης επειδή οι χαραγμένες επιφάνειες εκτύπωσης πρέπει να γεμίζουν συνεχώς με μελάνη για το λόγο αυτό, υπάρχει ένα ανοικτό δοχείο με μελάνι και μίγμα διαλυτών, όπου οι κύλινδροι βυθίζουν και γεμίζουν με χρώμα. Ο διαλύτης που χρησιμοποιείται στην τεχνική της βαθυτυπίας είναι πτητική και απαιτεί ειδική επεξεργασία, προκειμένου να απομακρύνεται αποτελεσματικά από το χώρο παραγωγής και να καεί πριν να διοχετευτεί στο περιβάλλον.

Η εταιρεία μας έχει βαθιά γνώση και σημαντική εμπειρία στη διαδικασία εκτύπωσης με βαθυτυπία

Στις βαθυτυπίες κατασκευάζουμε συστήματα για:

  •  Κλιματισμό χώρων εκτυπώσεων για την διατήρηση της θερμοκρασίας στους 23o ÷ 27oC,  ±1oC
  • Ύγρανση χώρου εκτυπώσεων για τη διατήρηση τη σχετικής υγρασίας 55 ÷ 60%, ± 2%. Προτείνουμε συστήματα ύγρανσης με πεπιεσμένο καθαρό επεξεργασμένο νερό για ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.
  • Ψύξη διαλύτη στο σημείο δρόσου θερμοκρασίας χώρου προκειμένου να πετύχουμε την ελάχιστη εξάτμιση (χωρίς την συμπύκνωση της υγρασίας του αέρα στον διαλύτη)
  • Σύστημα ξήρανσης του αέρα με την θέρμανση λαδιού στους 230oC
  • Αερισμό χώρου παραγωγής με καθαρό φιλτραρισμένο αέρα, προθερμασμένο ή προκλιματισμένο
  • Ανάκτηση θερμότητας από τα απορριπτόμενα ρεύματα αέρα ξήρανσης για την προθέρμανση του αέρα ανακυκλοφορίας 

Ανάκτηση ενέργειας από τους λέβητες λαδιούΤελευταία νέα

Κεντρικό Σύστημα Κλιματισμού - Κτίριο Δάκων Αναπτυξιακή Α.Ε.

Μόλις άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το νέο κατάστημα Leroy Merlin στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας. Η Β. Μπουγάτσος ΑΤΕΕ κατασκεύασε το κεντρικό σύστημα παραγωγής κρύου και θερμού για τις ανάγκες ψύξης και θέρμανσης του κτιρίου για λογαριασμό της ιδιοκτήτριας εταιρίας ΔΑΚΩΝ Αναπτυξιακή ΑΕ.

Περισσότερα

Πελάτες