Πρωτοποριακές Λύσεις
Βασισμένες σε Τεχνογνωσία
Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος, εργοστάσιο παραγωγής ψωμιού, Ρουμανία
Home / Έργα / Βιομηχανία Τροφίμων / Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος, εργοστάσιο παραγωγής ψωμιού, Ρουμανία

Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος, εργοστάσιο παραγωγής ψωμιού, Ρουμανία

Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος, εργοστάσιο παραγωγής ψωμιού, Ρουμανία

Εργοστάσιο αρτοποιίας στην περιοχή Oltenitsa, Ρουμανία

Στόχοι έργου:

Οι στόχοι του έργου ήταν η δημιουργία ενός συστήματος για την ψύξη ψωμιού από 95oC θερμοκρασία ψίχας στους  32oC, προκειμένου να κοπεί κατάλληλα κομμένο σε φέτες από τις μηχανές κοπής. Το έργο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και πετύχαμε τη σωστή ψύξη του ψωμιού, διατηρώντας  την καλύτερη ποιότητα υφής του. Η απόδοση του συστήματος είναι αποτελεσματικό ακόμα και σε ακραίες ζεστές καιρικές συνθήκες.

Έτος κατασκευής: 2011

Η εταιρεία Καραμολέγκος είναι η μεγαλύτερη εταιρεία (από άποψη της παραγωγικής ικανότητας) για την παραγωγή ψωμιού τοστ στην Ελλάδα. Το κύριο εργοστάσιο βρίσκεται στο Κορωπί, Αττικής Ελλάδα. Το 2006 έχει κατασκευαστεί το σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής υψηλής τεχνολογίας στην περιοχή Oltenitsa για να εξυπηρετήσει και την αγορά της Ρουμανίας.Τελευταία νέα

Κεντρικό Σύστημα Κλιματισμού - Κτίριο Δάκων Αναπτυξιακή Α.Ε.

Μόλις άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το νέο κατάστημα Leroy Merlin στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας. Η Β. Μπουγάτσος ΑΤΕΕ κατασκεύασε το κεντρικό σύστημα παραγωγής κρύου και θερμού για τις ανάγκες ψύξης και θέρμανσης του κτιρίου για λογαριασμό της ιδιοκτήτριας εταιρίας ΔΑΚΩΝ Αναπτυξιακή ΑΕ.

Περισσότερα

Πελάτες