Πρωτοποριακές Λύσεις
Βασισμένες σε Τεχνογνωσία
Μονάδα Παραγωγής Chipita - Λαμία, Νέο Προϊόν Fruits & Nuts
Home / Έργα / Βιομηχανία Τροφίμων / Εργοστάσιο Chipita στην Λαμία, Γραμμή Παραγωγής Fruits & Nuts

Μονάδα Παραγωγής Chipita - Λαμία, Νέο Προϊόν Fruits & Nuts

Μονάδα Παραγωγής Chipita - Λαμία, Νέο Προϊόν Fruits & Nuts

Ένα ακόμα έργο ειδικής ψύξης και βιομηχανικού κλιματισμού υλοποίησε η Β. Μπουγάτσος ΑΤΕΕ για την παραγωγή του νέου προϊόντος Bake Roll - Fruit Bake της εταιρίας Chipita A.E. στο βιομηχανικό συγκρότημα της Λαμίας.

Πρόκειται για ένα εντελώς νέο προϊόν που μόλις κυκλοφόρησε στην Ελληνική αγορά και αναμένεται να εντυπωσιάσει για την ιδιαίτερη γεύση του και τα οργανικά υλικά του όπως ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα γιαούρτι κ κίτρινο τυρί.

Οι απαιτήσεις της παραγωγής του Fruit Bake είναι ιδιαίτερα υψηλές καθώς η διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας και σχετικής υγρασίας τόσο στα ζυμωτήρια όσο και κατά την ωρίμανση των προϊόντων πριν το ψήσιμο είναι άκρως σημαντική για την επίτευξη της επιθυμητής τραγανότητας και γεύσης.

Τα συστήματα του αερισμού και κλιματισμού που εγκαταστάθηκαν στοχεύουν στην μέγιστη καθαρότητα αέρα του χώρου παραγωγής, αλλά και στον κλιματισμό κάθε ζώνης παρουσίας εργαζομένων, ώστε να επιτευχθούν οι επιθυμητές συνθήκες με την μικρότερη κατανάλωση ρεύματος. Όλη η γραμμή εξυπηρετήθηκε κατά βάση με υφιστάμενο εξοπλισμό ψύξης στον οποίο έγιναν οι απαραίτητες αναβαθμίσεις και προσθήκες ώστε να λειτουργεί με οικολογικό ψυκτικό και να καλύπτει πλήρως τα νέα δεδομένα.Τελευταία νέα

Κεντρικό Σύστημα Κλιματισμού - Κτίριο Δάκων Αναπτυξιακή Α.Ε.

Μόλις άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το νέο κατάστημα Leroy Merlin στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας. Η Β. Μπουγάτσος ΑΤΕΕ κατασκεύασε το κεντρικό σύστημα παραγωγής κρύου και θερμού για τις ανάγκες ψύξης και θέρμανσης του κτιρίου για λογαριασμό της ιδιοκτήτριας εταιρίας ΔΑΚΩΝ Αναπτυξιακή ΑΕ.

Περισσότερα

Πελάτες