Πρωτοποριακές Λύσεις
Βασισμένες σε Τεχνογνωσία
Ποιοι Είμαστε
Home / Η Εταιρεία / Ποιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε

Η Β. Μπουγάτσος ΑΤΕΕ είναι μία εταιρία μελέτης και κατασκευής μηχανολογικών έργων με ειδίκευση στον κλιματισμό, την βιομηχανική ψύξη, τον βιομηχανικό αερισμό και την κατασκευή καθαρών χώρων (cleanrooms) και είναι το αποτέλεσμα μίας πορείας 30 ετών με πληθώρα έργων HVAC σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας βρίσκονται στην Μεταμόρφωση Αττικής και στο Βουκουρέστι Ρουμανίας εδρεύει η θυγατρική της Frigomech Ltd.

Η Β. Μπουγάτσος ΑΤΕΕ διαθέτει εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία πάνω στις ανάγκες της παραγωγή Τροφίμων και Ποτών, Φαρμακευτικών Σκευασμάτων, στην παραγωγή υλικών μικροηλεκτρονικής, στη βιομηχανία μετάλλων, στις εκτυπώσεις καθώς και στις ανάγκες μεγάλων κτιρίων όπως Νοσοκομεία, Μουσειακοί χώρου και χώροι συγκεντρώσεως ατόμων (θέατρα, αίθουσες εκδηλώσεων κ.α.)

Αναλαμβάνουμε από την αρχική συμβουλευτική του πελάτη, απ' όπου αναλύονται οι απαιτήσεις και καθορίζονται οι προδιαγραφές, έως την υλοποίηση του έργου με ευθύνη την παραγωγή τελικών προϊόντων στα χαρακτηριστικά που απαιτούνται. Επίσης αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση υφιστάμενων συστημάτων ώστε να γίνουν ενεργειακά πιο αποδοτικά καθώς και την εφόρου ζωής συντήρησή τους.

“Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της εταιρίας είναι ο μεγάλος αριθμός ικανοποιημένων πελατών με τους οποίους διατηρούμε σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης για περισσότερα από 20 χρόνια." 

Ιστορικό
  • 1988 – Ο κ. Βασίλειος Μπουγάτσος, Διπλ. Ηλ/γος Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ ξεκινά την επιχείρηση, αρχικώς με αντικείμενο τον κτιριακό κλιματισμό, μετά από μία μακρόπνοη πορεία στην Mitsubishi Ελλάδος ως τεχνικός Διευθυντής.
  • 1996 – Η εταιρία γίνεται Ανώνυμος
  • 2000 – Η εταιρία αρχίζει να δραστηριοποιείται στο εξωτερικό αναλαμβάνοντας έργα κυρίως στην Ανατολική Ευρώπη: Βουλγαρία, Ρουμανία, Ρωσσία, Πολωνία. Στα επόμενα 15 χρόνια η εταιρία θα έχει ολοκληρώσει με επιτυχία έργα στην Αφρική, στην Τουρκία και στην Ινδία. 
  • 2007 – Στην εταιρία έρχεται η δεύτερη γενιά σηματοδοτώντας μια εποχή συνεχούς ανάπτυξης και προόδου. 
  • 2012 – Η εταιρία ιδρύει θυγατρική στο Βουκουρέστι Ρουμανίας, την FRIGOmech Ltd.
  • 2015 – H εταιρία αποκτά διεθνή πιστοποίηση στον σχεδιασμό, κατασκευή και πιστοποίηση καθαρών χώρων από τον οργανισμό CTCB-i UK και σε συνδυασμό με την σημαντική εμπειρία της στον τομέα αυτόν αποτελεί έναν βασικό σύμβουλο και κατασκευαστή καθαρών χώρων
Σκοπός

Ως δεύτερης γενεάς εταιρία ο σκοπό μας είναι συνεχώς να αναπτυσσόμαστε και να ηγούμαστε στον κλάδο μας επωφελούμενοι από την σημαντικότατη πορεία της πρώτης γενεάς και ακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις να είμαστε η αιχμή του δόρατος ως προς τις λύσεις που προσφέρουμε και ως προς τον επαγγελματισμό μας. 

Οι άνθρωποί μας

Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας η οποία αποτελείται από άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες  διαφόρων ειδικοτήτων όπως μηχανολόγους και ηλεκτρολόγους μηχανικούς, ηλεκτρονικούς, μηχανικούς παραγωγής, εξειδικευμένους τεχνικούς και στελέχη διοικήσεως. Το να δίνουμε κίνητρα στους ανθρώπους μας για συνεχή εξέλιξη αποτελεί πρώτη μας προτεραιότητα και το κάνουμε πράξη.  Πάνω από όλα όμως η ηθική της συνεργασίας και της αλληλεγγύης είναι η σημαντικότερη αρετή που διακρίνει την ομάδα γεγονός που έχει παίξει σπουδαιότατο ρόλο στην επιτυχημένη πορεία της εταιρίας έως σήμερα. 

 Τελευταία νέα

Κεντρικό Σύστημα Κλιματισμού - Κτίριο Δάκων Αναπτυξιακή Α.Ε.

Μόλις άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το νέο κατάστημα Leroy Merlin στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας. Η Β. Μπουγάτσος ΑΤΕΕ κατασκεύασε το κεντρικό σύστημα παραγωγής κρύου και θερμού για τις ανάγκες ψύξης και θέρμανσης του κτιρίου για λογαριασμό της ιδιοκτήτριας εταιρίας ΔΑΚΩΝ Αναπτυξιακή ΑΕ.

Περισσότερα

Πελάτες