Πρωτοποριακές Λύσεις
Βασισμένες σε Τεχνογνωσία
Τι προσφέρουμε
Home / Η Εταιρεία / Τι προσφέρουμε

Τι προσφέρουμε

Από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι την κατασκευή και παράδοση του έργου “turn-key” 

Η Β. Μπουγάτσος Α.Τ.Ε.Ε. συνεργάζεται στενά με τον πελάτη παρέχοντας τεχνικές  συμβουλές από τα πρώτα βήματα του έργου, υλοποιώντας τον αρχικό σχεδιασμό και τον προσδιορισμό των απαιτήσεων έως την ανάληψη του έργου στη φιλοσοφία turn-key εντός αυστηρών πλαισίων χρόνου και κόστους. 

Συνήθως ο πελάτης μας λέει τι προϊόν θέλει να παράξει και η εταιρία μας θα δώσει πλήρη σειρά προδιαγραφών και απαιτήσεων καθώς και θα προτείνει τη βέλτιστη τεχνική λύση που είναι διαφορετική ανάλογα με την εφαρμογή.

Συμβόλαια Συντηρήσεως

Τα συμβόλαια ετήσιας ή και εφόρου ζωής συντηρήσεως των συστημάτων μας είναι μία σημαντική υπηρεσία που οι πελάτες συχνά αναζητούν διότι μέσω αυτών καλύπτουμε την τεχνική υποστήριξη, συντήρηση και επισκευή των εγκαταστάσεων χωρίς ο πελάτης να εμπλέκεται με τις εγκαταστάσεις και να έχει το άγχος της καλής λειτουργίας τους. Επίσης με την περιοδική συντήρηση εξασφαλίζεται η καλή λειτουργία των μηχανημάτων και διευρύνεται ο χρόνος ζωής τους σημαντικά εφόσον μεριμνάται η προληπτική αντικατάσταση όλων των αναλωσίμων κατά τις προδιαγραφές των κατασκευαστών. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ετήσια συμβόλαια συντήρησης στο παρακάτω email:

Αναβάθμιση υφιστάμενων εγκαταστάσεων

Η Β. Μπουγάτσος Α.Τ.Ε.Ε. μπορεί να αναλάβει την αξιολόγηση υφιστάμενων συστημάτων,  να προετοιμάσει πλήρη τεχνική έκθεση για την κατάσταση του υπάρχοντος εξοπλισμού, για την τρέχουσα ενεργειακή απόδοσή του και να προετοιμάσει σχέδιο αναβάθμισης τόσο ως προς την ενεργειακή του απόδοση, όσο και προς την καλύτερη λειτουργία αυτού.Τελευταία νέα

Κεντρικό Σύστημα Κλιματισμού - Κτίριο Δάκων Αναπτυξιακή Α.Ε.

Μόλις άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το νέο κατάστημα Leroy Merlin στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας. Η Β. Μπουγάτσος ΑΤΕΕ κατασκεύασε το κεντρικό σύστημα παραγωγής κρύου και θερμού για τις ανάγκες ψύξης και θέρμανσης του κτιρίου για λογαριασμό της ιδιοκτήτριας εταιρίας ΔΑΚΩΝ Αναπτυξιακή ΑΕ.

Περισσότερα

Πελάτες