Πρωτοποριακές Λύσεις
Βασισμένες σε Τεχνογνωσία
Η Εταιρεία
Home / Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

H Β. Μπουγάτσος ΑΤΕΕ είναι μία εταιρία μηχανολογικού σχεδιασμού και υλοποίησης τεχνικών έργων με ειδίκευση τον βιομηχανικό κλιματισμό, την ψύξη, τον βιομηχανικό αερισμό και την κατασκευή καθαρών χώρων - cleanrooms.

Η εταιρία διαθέτει εξειδικευμένη γνώση και σημαντική εμπειρία πάνω στις ανάγκες της παραγωγή Τροφίμων και Ποτών, Φαρμακευτικών Σκευασμάτων, στην παραγωγή υλικών μικροηλεκτρονικής, στη βιομηχανία μετάλλων, στις εκτυπώσεις καθώς και στις ανάγκες μεγάλων κτιρίων όπως Νοσοκομεία, Μουσειακοί χώρου και χώροι συγκεντρώσεως ατόμων (θέατρα, αίθουσες εκδηλώσεων κ.α.)

Μάθετε περισσότερα για εμάς στο Ποιοί ΕίμαστεΤι Προσφέρουμε και στα αντικείμενα που διαθέτουμε Διεθνή Πιστοποίηση.Τελευταία νέα

Κεντρικό Σύστημα Κλιματισμού - Κτίριο Δάκων Αναπτυξιακή Α.Ε.

Μόλις άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το νέο κατάστημα Leroy Merlin στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας. Η Β. Μπουγάτσος ΑΤΕΕ κατασκεύασε το κεντρικό σύστημα παραγωγής κρύου και θερμού για τις ανάγκες ψύξης και θέρμανσης του κτιρίου για λογαριασμό της ιδιοκτήτριας εταιρίας ΔΑΚΩΝ Αναπτυξιακή ΑΕ.

Περισσότερα

Πελάτες